Fri fragt i hele Danmark

Om Helle Black

Hej og velkommen i min lille smykke verden

Jeg har lavet smykker siden jeg var helt ung, nu har jeg passeret de 50, så jeg stopper nok aldrig. Alle mine smykker er håndlavet af mig, med fokus på kvalitet og design. Smykkerne er lavet af ædle metaller, ædelsten og ferskvandsperler. Alle mine materialer er nøje udvalgt, sten og perler køber jeg i mindre partier.

Smykkerne laves i et enkelt, eller ganske få eksemplarer. Dels fordi det er vigtigt for mig, at kunne tilbyde mine kunder noget særligt. Men også for at undgå overproduktion, det er der så rigeligt af i vores samfund. Mange smykker masseproduceres i Østen hvilket skaber meget spild. Jeg har valgt at holde produktionen i Danmark og lave smykker der skiller sig lidt ud.

God kundepleje og service er absolut i højsæde, når du vælger at købe et smykke hos mig. Hvis du har et særligt ønske, kan du altid kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Custommade smykker udgør over halvdelen af min produktion, jeg laver dit smykke ud fra din egen tegning, eller beskrivelse af dit ønske. Kontakt mig på mail eller telefon for bestilling af særlige ønsker.

                                                                                                               Helle Black